lördag, april 05, 2008

Help me Ronda!!

Orange

Det här sydde jag i morse till "Ring så spelar vi" i P4. Tänkte på en liten åttaveckorskille, som jag inte har träffat ännu, men som jag tänkte ordna en dejt med asap. Nu är den stora frågan ....

-Kan man verkligen ge bort detta? Skulle ni ha gjort det? Jag tänker på bubblet vid halslinningen och att ena tryckknappen är lite sned (viket ju iofs är relativt snabbt åtgärdat)

Men kolla bubblet...

Bubbeltröja

Vad skulle du ha gjort?

12 kommentarer:

LinSar sa...

Visst är den tröj modellen fin.Har sytt den till min tös men hon är ju en snart 6 åring.Var har du hittat mönstret till en så liten tröja har du gjort det själv?

GOBLIgobli sa...

Jag tycker inte att det där stör, tror det stör dig mer iom att det är du som ser det. ;-)
Men jag förstår vad du menar, man vill gärna att det ska vara "perfekt" när man ger bort saker.
Ett himla fint set!

Anonym sa...

Jättefint, jag tycker absolut att du kan ge bort det!

Linda sa...

gud vilket fint sett! älskar det randiga tyget och tröjmodellen :D Syns bubblet när tröjan sitter på då? tycker visst du kan ge bort den. tryckknappen stör iaf jag mig inte på

Anonym sa...

Jag tror inte att bubblet syns när tröjan sitter på, då stäcks det nog ut. Det är väl en fantasisk present att få något egensytt med mycket tid och kärlek bakom.

[ LiEmEl ] sa...

vist kan du ge bort det där o som många andra säger så tror jag inte att det syns sen när lillkillen har det på sej =)
jättefint set för övrigt =)

Solveig Lövendahl sa...

Jag tycker det är jättefint! Klart du kan ge bort det! Och du, det är klart att du kan sy såna jackor som jag har gjort! Du gör ju mycket mer komplicerade saker än så.

Anonym sa...

Ge bort ge bort ge bort! Jösses, den där är betydligt snyggare i sömmar och knappar än en tröja jag köpte i en butik för ett tag sen. den som får plaggen kommer att bli överlycklig!

Heja Dig!

florin design sa...

Klart du kan ge bort!!! Det är ju jätte fint och bubblet är inget som stör, tycker inte jag i alla fall...

Anonym sa...

Plagg som sys hemma är oftast mycket mer välgjorda än köpeplagg. Det är bara det att vi oftast inte tänker på det när vi handlar i butik. Antagligen för att vi själva inte gjort plagget och inte varit med och "skapat" missarna, därför ser vi dom inte. Jag tror att det är så.
Min första tanke när jag såg dina fina oranga plagg var "Åh, så fint!" Jag såg inte "felen" förrän du själv påpekade dom. Mottagaren kommer förmodligen inte alls att se dom, är det en icke-symänniska så kommer hon/han inte att upptäcka dom om du så pekar ut dom och förklarar felen. Det är jag ganska säker på.
Summan av detta surr: SJÄLVKLART ska du ge bort dina fina plagg!

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Men herre gud...det är ju helt underbara kläder...speciellt tröjan...ge bort det du...bubblet syns inte sedan vid användning./Karolina

Jes sa...

Plaggen är jättefina, du kan verkligen ge bort dem, som någon sa innan ofta stör man sig på sånt just för att det är du som gjort den.