tisdag, april 08, 2008

Fy 17

Lilla Engla

Den här hemska historien berör mig så jag blir fysskt illamående. Hur kan....

Det går inte ens att tänka. Jag har en kusin alldeles i närheten med tre fina flickor. Tur att dom är hemma.

Men Englas mamma...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår precis vad du menar. Min dotter är bara ett år äldre än Engla och hon skulle ha hetat Engla om jag fått som jag velat, därför tror jag att hon identifierar sig lite extra med henne, hon är väldigt upprörd och läser allt hon kommer åt om henne, hon läser aldrig nyheter annars. Vi bor också på ett sådant litet ställe. Man tror ju att det inte kan hända då men man lurar ju bara sig själv. Fy, det är så hemskt och jag lider verkligen med alla inblandade.
/June på www.junebacken.se

Jes sa...

Ja det är riktigt otäkt, kan inte förstå hur man kan göra så mot ett barn. Jag mår så dåligt så fort de pratar om det på TV, vill bara byta kanal. Har blivigt extra känslig sen vi fick ett eget barn, tänk om någon skulle röva bort våran K, att aldig mer så se honom... Mina tankar går till englas familj.

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Har en i samma ålder (har 4 totalt)...känns som ett lotteri om jag ska få hem henne eller inte. Som att barnen är villebråd -oskyddade -utsatta för hela stora världen.
Det är så grymt. Mina tankar går också till Helén som försvann och hittades död för flera år sedan i Skåne. Man kan ju inte heller stänga in barnen totalt men vem som helst kan ju rå på dessa oskyddade ,oskyldiga barn...fy! /Karolina